Základné informácie
GASTRO - HAAL, s.r.o.
VÝROBA GASTRONOMICKÝCH ZARIADENÍ A NEREZOVÝCH DOPLNKOV
Považská 16
940 67 Nové Zámky
Tel.: +421 35 6430 115
Web: www.gastrohaal.sk
IČO: 31435076
IČ DPH / DIČ: SK2020413659
Objednávateľ: GASTRO - HAAL, s.r.o.
• Výroba varných zariadení pre stravovacie prevádzky – zariadenia verejného stravovania
- varné kotle, elektrické pece, sporáky a varidlá, smažiace panvice, ohrievacie stoličky, a výdajné ohrievacie stoly
• Predaj doplnkových spotrebičov pre profesionálne kuchyne a catering
- umývačky riadu, čistiace prostriedky, mobilné pizza pece, robot coupe, konvektomaty, chladiace programy, kuchynský a barový inventár.
• Výroba nerezového kuchynského nábytku
- pracovné stoly, pracovné dosky, drezy, regály, police, skrinky
• Komplexné zariadenie a starostlivosť o profesionálne kuchyne
- odborné poradenstvo, projektovanie kuchyne, servis
• Kooperácie v spracovaní nerezového materiálu
- zváranie, zváranie bodovaním, mechanické opracovanie zvarov brúsením alebo leštením na nerezových materiáloch s rôznymi povrchmi
- strihanie, niblovanie - dierovanie, ohraňovanie - ohýbanie, zakružovanie, prelisovanie
Kľúčové slová: plynový varný kotol, elektrický varný kotol, elektrická pec, sporák, varidlo, smažiaca panvica, ohrievacia stolička, výdajný pult, nerezový kuchynský nábytok, nerezový pracovný stôl, nerezový drez, umývačka riadu, čistiaci prostriedok na nerez, pizza pec, robot coupe, kovektomaty, chladničky, kuchynský inventár, barový inventár, Gastronómia - zariadenia pre gastronómiu, Potravinárske stroje a zariadenia
Výroba gastronomických zariadení a nerezových doplnkov
Spoločnosť GASTRO-HAAL, s.r.o. je už 26 rokov jediným slovenským výrobcom VARNÝCH KOTLOV, ELEKTRICKÝCH PECÍ, SPORÁKOV A VARIDIEL, OHRIEVACÍCH STOLIČIEK, VÝDAJNÝCH OHRIEVACÍCH STOLOV A SMAŽIACICH PANVÍC. Doplnkovými produktami spoločnosti sú nerezový kuchynský nábytok, umývačky riadu, čistiace prostriedky, mobilné pizza pece a rôzne ďalšie kvalitné produkty, ktoré slúžia k tomu, aby zákazník našiel všetko čo potrebuje pod jednou strechou.

Spoločnosť sídli na juhozápade Slovenska v Nových Zámkoch a ich hlavnou činnosťou je vlastný vývoj a výroba gastronomických technológií na tepelné spracovanie potravín pre stravovacie prevádzky.
Segment zákazníkov
Školské jedálne, reštaurácie, hotely, penzióny, kaviarne, sociálne zariadenia, závodné stravovanie vo výrobných halách, zdravotníctve či armáde. Spomenuté prevádzky efektívne využívajú gastronomické technológie od jediného slovenského výrobcu už 26 rokov, čím si uľahčujú a zrýchľujú každodennú prácu. Výrobky GASTRO-HAAL sa používajú aj v krajinách ako Česká republika, Maďarsko, Veľká Británia, Holandsko, Francúzsko, Nemecko, Rumunsko, Chorvátsko, Bulharsko, Slovinsko, Srbsko, Ukrajina a Portugalsko.

GASTRO-HAAL Vám poskytne riešenia
- ako si zariadiť profesionálnu kuchyňu
- ako uvariť kvalitne, zdravo a podľa potrebného množstva pokrmov
- ako ušetriť financie, čas, úsilie a naopak ako sa stať efektívnejšími
- ako zabezpečiť čo najdlhšiu životnosť spotrebičov v kuchyni
GASTRO-HAAL Vám zodpovie otázky:
- ako a prečo je dôležité zvoliť si správne varné zariadenia
- v čom je ako výrobca výnimočný, v čom spočíva jeho jedinečná pridaná hodnota, a prečo je istotou najlepšieho možného riešenia dostupného na slovenskom trhu a jednotkou najmä pre školské jedálne.
Hodnotné doplnkové informácie:
- Výrobky GASTRO-HAAL sú vyrobené podľa prísnych slovenských technických noriem a certifikácií a spadajú pod kontrolu slovenského technického ústavu – hodnoty týchto noriem sú postavené omnoho vyššie a prísnejšie, ako napríklad hodnoty zahraničných kontrolných ústavov. Kvalitatívne vlastnosti týchto výrobkov sú preto na vysokej úrovni či už sa jedná o materiál alebo výkonnosť.
- Spoločnosť GASTRO-HAAL si zakladá na osobitnom prístupe a starostlivosti o zákazníkov ako aj poskytovanie dobrých služieb, aby boli zákazníci spokojní a najmä mali čo najlepšie riešenie do kuchyne
- Výrobca vkladá veľké úsilie do odborného vzdelávania obsluhujúceho personálu o tom, ako sa majú starať o svoj spotrebič, aby im pravidelnou údržbou predĺžili životnosť skutočne aj na desiatky rokov a zachovali pri tom aj DÔKLADNÚ HYGIENU a zdravotne nezávadné prostredie pre človeka.
- Poskytuje bezplatné poradenstvá a projektovanie kuchyne
- Vybrať si slovenského výrobcu varných technológií znamená vybrať si overenú kvalitu, spoľahlivosť, životnosť, dostupnosť a efektivitu v pomere s cenou.
Dostupnosť
Zariadenia GASTRO-HAAL sú dostupné v produktovom portfóliu u rôznych obchodných spoločností zaoberajúcich sa gastronomickými technológiami, a zároveň sú dostupné aj priamo u výrobcu v spoločnosti GASTRO-HAAL, s.r.o.
Najnovšie ocenenia
Cena
2019 Danubius Gastro
Varný
kotol s pracovným termostatom
Varný kotol s pracovným termostatom – ocenenie DANUBIUS GASTRO 2019
Výnimočnosť tohto produktu:
- dokáže regulovať teplotu už od 30°C do bodu varu
- ideálny pre sterilizovanie, konzervovanie, varenie
- určený pre rôzne pokrmy, ktoré je potrebné tepelne spracovať podľa nastavenej teploty
- dostupný vo verzii s elektrickým alebo plynovým ohrevom
- okrúhle kotle v objeme 85l, 100l, 150l, a hranaté kotle v objeme 85l, 100l, 150l, 200l, 300l, 400l a 500l
Kde sa najviac využíva?
Konzervárne, mäsokombináty, hotely, reštaurácie, školské jedálne a iné potravinárske a stravovacie prevádzky.
Varný kotol s novým ovládacím panelom s regulátorom – ocenenie DANUBIUS GASTRO 2019
- Inovatívne ovládanie procesu varenia novým digitálnym regulátorom sa klasické ovládanie na varných kotloch mení na ešte jednoduchšie a dokonalejšie moderné digitálne ovládanie, ktoré prináša množstvo výhod ako pre obsluhujúci personál tak aj pre vykonávanie obchodno-servisných činností predávajúceho.
- Nielen samotný vzhľad je zmenou, ale pribudli ďalšie kvalitatívne a funkčné vlastnosti
Výnimočnosť tohto produktu:
- predĺženie životnosti zariadenia upozornením na pravidelnú údržbu: Nový regulátor upozorňuje obsluhu, že je potrebné vykonať servisnú údržbu
- interná diagnostika, rozpoznanie a hlásenie chyby, jednoduchý servis: Regulátor pozoruje komponenty, z ktorého je zariadenie zložené, a v prípade poruchy automaticky rozpozná chybu a signalizuje ju. Zo signalizácie servisný technik, okamžite rozpozná kde je prípadný problém a dokáže ho veľmi rýchlo vyriešiť.
- zvýšená bezpečnosť: ak počas varného procesu resp. používania varného kotla nastane v prevádzke výpadok elektriny, regulátor zabezpečí, že po opätovnom napojení na el. energiu zariadenie nespustí automaticky opätovný varný proces, a tým pádom je zvýšená bezpečnosť aj v prípade, ak by niekto zabudol zariadenie vypnúť. Jednoducho kontrolka signalizuje iba skutočnosť, že je zariadenie pod el. prúdom avšak nevarí.
- rýchlejšia práca pri varení vďaka jednoduchšiemu ovládaniu
- veľmi jednoduché čistenie
- použiteľný ako na elektrické, tak isto aj na plynové varné kotle.
- v predaji od septembra 2019
Kde sa najviac využíva?
Komplet všetky stravovacie prevádzky.
Článok bol publikovaný: 18. 6. 2019