Základné informácie
HYDINA KUBUS s.r.o.
Slovenský chovateľ a spracovateľ morčacieho mäsa
059 91 Veľký Slavkov 290
Tel.: +421 52 7767 360, 7767 359
Web: www.hydinakubus.sk
IČO: 36504807
IČ DPH / DIČ: SK2021988848
Kontaktné osoby
Ján Kubus ml. - obchodný riaditeľ
Firma Hydina KUBUS spoločnosť s ručením obmedzením vznikla na začiatku roka 1994. Naším hlavným zameraním bola distribúcia hydinového mäsa na území Slovenskej republiky. Postupným vylepšovaním a zdokonaľovaním sme v roku 2000 vybudovali ideálne podmienky pre optimálny chov moriek a brojlerových kurčiat. Patríme medzi firmy, ktoré sa venujú vlastnému chovu hydiny na území Slovenskej republiky.
Kľúčové slová: morka, moriak, morky, brojler, brojlerové kurčatá
Slovenský spracovateľ a chovateľ hydinového mäsa
Naším hlavným poslaním je zaručiť a poskytovať kvalitné slovenské mäsové výrobky pre našich zákazníkov.
Už viac ako 15 rokov sa snažíme zaručiť pre slovenské domácnosti najkvalitnejšie slovenské mäsové výrobky a tešíme sa, že aj vďaka vašej podpore stále rastieme.
Patríme medzi popredné slovenské spoločnosti, ktoré sa venujú vlastnému chovu a spracovaní hydiny na území Slovenskej republiky. Našim primárnym zameraním je produkcia morčacích výrobkov a radíme sa medzi najväčších producentov morčacieho mäsa na Slovensku. Hlavným poslaním spoločnosti je kvalitné spracovanie hydiny pre slovenský trh z vlastnej domácej produkcie a zaručiť čo možno najvyššiu kvalitu svojich mäsových výrobkov.
Spoločnosť Hydina Kubus bola založená v roku 1994 s hlavným zameraním na distribúciu živej hydiny na území Slovenskej republiky. Postupným vylepšovaním a upevnením svojho pôsobenia na trhu, firma v roku 2000 vybudovala ideálne podmienky pre chov moriek a brojlerových kurčiat. V roku 2005, aj vďaka prostriedkom poskytnutých z fondov Európskej únie, spoločnosť vybudovala bitúnok na porážanie a spracovanie hydiny. V roku 2016 pomocou prostriedkov z fondov Európskej únie prebehla ďalšia významná rekonštrukcia budov a modernizácia strojov a zariadení.
…prezentácia sa spracováva
Článok bol publikovaný: 28. 2. 2022